Следвайте Гласове в Крим и Севастопол са неразделна част от Русия,

...
Следвайте Гласове в Крим и Севастопол са неразделна част от Русия,
Коментари Харесай

Лавров: Въпросът за Крим е затворен завинаги. Полуостровът е неразделна част от Русия

Следвайте " Гласове " в 

Крим и Севастопол са неразделна част от Русия, въпросът за тяхната благосъстоятелност е затворен вечно. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от организация ТАСС.

" Въпросът за собствеността на Крим и Севастопол е затворен. Полуостровът е неразделна част от Руската федерация ", сподели Лавров. Крим има ясни вероятности за по-нататъшно развиване, Русия е решила доста от проблемите, наследени от Украйна, съобщи министърът.

" През последните години успяхме да преодолеем доста от проблемите, наследени от Украйна. Имайки ясни вероятности за по-нататъшно развиване, жителите на Крим могат да гледат в бъдещето с убеденост и оптимизъм ", сподели съветският посланик.

Освен това в Крим прецизно се съблюдават правата на всички жители без изключение, без значение от тяхната народност и езикови желания, уточни съветският външен министър. " Както сподели по-нататъшното развиване на обстановката, такова решение (обединението с Руската федерация - бел. ТАСС) беше единственото вярно. То даде опция да се защитят животът, достойнството и достолепието на кримчани от похищенията на русофобския киевски режим ", уточни министърът.

" Преди 10 години - на 16 март 2014 година - на референдум жителите на Крим независимо, умишлено дефинираха бъдещето си, като се обединят с Русия ", означи ръководителят на Министерство на външните работи. " Поздравявам всички поданици на полуострова с десетата годишнина от историческото обединяване с Русия ", приключи Лавров.

Украинският полуостров Крим беше окупиран от руснаците през 2014 година. Крим интернационално е приет за украинска територия, а " референдумите " там бяха противозаконни.

Източници: fakti.bg, ТАСС

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР